Even voorstellen

Mijn naam is Mirjam Zonjee-Houtenbos (1969). Ik ben geboren en getogen in Bergen, getrouwd met Bas en trotse moeder van Sophie, Britt en Bas.
Nog niet zo lang geleden ben ik begonnen met yoga, maar sinds mijn allereerste moment op de yoga mat, was ik verkocht. Ik sta niet dagelijks een kwartier op mijn kop en kan niet mijn voeten in mijn nek leggen. Ik ben geen docent met een yoga-, turn-, dans- of sportverleden, sterker nog, ik heb ruim twintig jaar bij een groot accountantskantoor gewerkt, voordat ik besefte wat ik echt wilde gaan doen. Daar was eerst een flinke dip voor nodig. Achteraf gezien was het simpel. Ik was al een tijdje systematisch mijn grenzen aan het overschrijden: filerijden, rapportages maken, deadlines halen, mensen coachen O ja! en daarnaast een leuke moeder en lieve vrouw willen zijn.

Dankzij de yoga heb ik meer rust gekregen en kan ik beter aanvoelen wat wel en niet bij mij past. Het pad van de yoga inspireert mij elke dag weer, er valt zoveel te ontdekken!  

Sinds maart 2016 geef ik les op diverse plekken in Bergen. Mijn lessen zijn laagdrempelig en de groepjes zijn klein. Ik vind het fijn om persoonlijke aandacht te kunnen geven. Bij blessures kunnen we de houdingen aanpassen of een alternatieve houding uitzoeken met een soortgelijke uitwerking, op deze manier zijn de lessen voor iedereen toegankelijk. Ik vind het leuk om een thema mee te geven aan de lessen en laat me hierbij inspireren door bijvoorbeeld de seizoenen of signalen die ik om mij heen hoor over lichamelijke ongemakken. Ik hoop je graag een keer te ontmoeten in één van mijn lessen!
 

Namasté

Mirjam